farbannade grannar !

Jag som skulle vara duktig och tvätta i dag, hade tid 12 :) När ja kommer ner håller någon jäkel fortfarande
på att tvätta, så stod där tills kvart över, men ingen kom, någon har stulat min tid ! *arg* Men detta löste jag fortare en kvickt faktiskt ;D haha jag gick och snackade med fastighets Gubbarna. Och han kom och KLIPPTE av låset, och jag fick stula tillbaka "MIN" tvätt tid :) haha


<3 <3

Nu har NI fått tillgång till denna bloggen :) Men den är dock INTE helt klar ännu, men i allafall, tänkte att det är folk som läste min förra blogg som inte har något alls att läsa nu juh. (min andra blogg är nu borttagen)

Grillning och godis

Grillning blev det i kväll :D *mumsigt gott* Bara synd att man inte hade fiske spö med sig ;)
(fast jag vågar juh i allafall intee röra fisk om ja nu skulle få en) hehe.. Näe, nu är man hemma och ska kolla på film "wallander-firewall" och moffa godis..

Förlåt

Utvilad är vad jag är, men mitt morron humör i morse var hemskt ! Dom som drabbas av att höra mej på morronen, vill INTE väcka mej eller vakna upp med mej igen. Haha. Näe, men enligt mej själv så är det inte så himla farligt i allafall. Vissa dagar är jag väl "kanske" lite halv jobbig bara. (men vem fan är inte det)  .... Så fort jag fått i mej ca två koppar kaffe så är jag juh lugn igen.. Så då är det frid och fröjd !

Har lite halv dåligt samvete NU med. (lovade att jag skulle göra en grej) Men så dök det upp något annat)
Kan INTE göra mer en annat en att säga FÖRLÅÅÅÅT mej ! (jag ska gottgöra dej)


kört!

Var på klubben igår. Hjälpte till i baren en stund, då det blev lite för mycket folk på samma gång ;) hehe.. Men det var inte varken jobbigt eller kul :O Men jag gjorde i allafall nytta ! Vilket är bra!!!  Jag som INTE skulle dricka, men efter bar tjänsten så blev det några cider i allafall :D (det smakade ganska bra faktiskt)  NU sitter man här och dricker lite kaffe, och kollar på reprisen av Talang 2009 .. hmmm ? något mer eller ? JO, idag är ja tydligen bjuden på ljus party!
(hur kul nu det är?) Men det blir nog trevligt skulle ja tippa på :D Nog om detta, nu måste ja göra mina nikotin behov på ballkongen (igen) INTE bra att man börjat röka igen, men man var dum nog att ta en cigg, och då var det KÖRT
!!

Hem hem !

Kom hem i går kväll, vid sex tiden, helt slut efter 180 mil i bil. Stannade bara en gång på vägen hem ! Så snacka om att jag har/hade ont i benen och rumpan. Hehe, men det är det värt... Att komma bort från denna staden var underbart skönt.
Men att bara åka och åka, genom danmark till tyskland. Hmm, nu dröjer det länge innan ja hänger med dit bara fram och tillbaka. :)  (det har aldrig vart så underbart att lägga sig i sängen och sova)

Nu ska jag in och snygga till mej, sen blire ut i solens värme. :)

Ny dag

Ny dag, nya bekymmer. hmm fast jag har då inga bekymmer i dag i allafall :)  Så kanske låter bättre
om man säger NY dag, nya möjligheter :D hehe. Ikväll åker jag i väg en sväng. Ska bli riktigt skönt att
komma bort en stund. Underbart ! Bara ca 24 timmars bilresa :P

NYHET !

Har nu öppnat en ny Blogg :) *wiie* Denna blogg tänkte jag vara lite mera aktiv och seriös i. (eller i allafall aktiv)
Seriös kan vara lite halv klurigt, med tanke på att allt jag gör inte är så himla seröst. Hehe.  Men i allafall !

Dock har jag inget att skriva just för tillfället. Men om ni nu måste veta "lite" så sitter jag och lyssnar på musik.
Tänkte snart ta fram golv moppen med. Så i dag har jag förhoppningar att jag ska vara lite duktig.

RSS 2.0