Inpuls "Ryck"

Vad kan jag säga här då ? Hmm, kom hem i natt, var i väg till säfsen i går, vilka inpuls ryck man får ibland.. hehe, det var inte alls skönt att åka bil utan AC, med tanke på att när vi starta resan så var det 37 grader i bilen.. (varmt som satan) Var till och med tvungen att ta kort på temperaturen i bilen.. (fast kan dock inte visa, eftersom ja inte hittat sladden ännu) Men det kommer blider så småning om.. Vi badade och hade jätte trevligt med Peter och Anna, sen var vi även och fiskade, och det var kul i början, men sen när solen börja försvinna, var det inge vidare.. Det kom miljontals med knott ! Och dom bet sönder mej totalt (o.O) kliade i hela ansiktet, såg ut som en prickigkorv eller liknande. Men i dag syns det tyyp INGENTING alls :D skönt, då kan man gå ut ävegn i dag och visa sig.. :)


Sol och Bad

En solig och varm dag i dag igen :) så himla underbaaaaart med detta väder.. Blir väl förmodligen att åka och bada i dag skulle jag chansa på i allafall.. Näe nu orkar ja inte sitta här längre, Gus kommer snart och våldgästar lägenheten.. Han ska tydligen dricka kaffe här, vilket han ville göra redan vid nio tiden i morse.. Hehe, men då sa jag i från..

Tips !

Tänkte bara passa på att säga (eller rättare sagt skriva) att jag har faktiskt blivit medlem i en Gratis sida ! Kanske inte likt mej, men jag blev tipsad att denna sida http://www.gratisbio.se/ har blivit så himla mycket bättre, samt att det nu är ennu lättare att samla sina poäng... Så jag blev faktiskt medlem där. Och tycker faktiskt att ni som läser min blogg med ska bli medlem där.. Klicka bara här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=171515.. Ni får 50 gratis poäng för att bara bli medlem, och sen om ni lägger upp en profil bild på gratisbio så får ni 5poäng. Och allt är gratis, så jätte lätt att samla mycket poäng..

Sommar och Sol

Åhh gud så härligt med denna värme som äntligen har kommit.. Underbart som tusan med den varma häärliga solen.. Ska lägga mej på ballkongen och sola en stund nu, sen bär det av ner i tvätt stugan.. (o.O) Ehhh, jo det e sant, ni hörde faktiskt helt, helt rätt ! Jag ska tvätta i denna värme (jag måste tvätta, allt ligger i tvättkorgen juh)  Men sen ska jag även leta reda på min kamera sladd faktiskt (den e nämligen borta igen) Men den måste juh finnas här någonstans i allafall.. Den kan juh inte vara helt spårlöst försvunnen.. eller hmm i denna lägenheten kan saker faktiskt på fötter o försvinna..

Borta

Hmm, jag har ju en massa bilder inne i kameran, men har tyvär tappart bort kamera sladden, så ja kan inte lägga in bilderna på datorn.. *suck* ska leta fram den, den måste juh finnas någonstans här hemma i allafall.. Men så fort jag hittar kameran så lägger ja in bilder både här och på bilddagboken.. Men tillsvidare får ni nöja er med att jag bara skriver här, och faktiskt INTE är så aktiv på Bilddagboken..

....?

Nu eller aldrig !? Det är frågan..

Midsommar

Får väl passa på att önska er alla en glad och trevlig midsommar :) Och hoppas på att alla får det bra och roligt.. Låt bara inte alkoholen styra er till knasiga val.. Själv har ja kommit hem för en swtund sen, har vart hos Marie och ätit en god midsommar måltid :) Riktigt trevligt.. Men skönt att vara nykter, skönt att bara slappa framför tv:n :) ska snart poppa popcorn med *gott* blev lite smått sugen på det faktiskt.. Och så blire att leta reda på en bra film till det..

blogg

Har planer på att göra om bloggen.. Har setat och tänkt och tänkt, men kommer dock inte på hur ja vill att den ska se ut, så kanske nöjer mej med att ha den så här tills ja vet hur ja vill ha den i allafall ;)

Less

Guud vad uppskattad man känner sig ! Här har jag stått och lagat mat och allt, och så dyker du inte upp ? Fy fasen vad dålig stil.. Jag sa klockan åtta e maten klar, du svarade, ja, men ja kommer.. Vart fan är du då ? Du kan juh åtminstonde höra av dej i tid om du tänker skita i det.. Less jag blir på detta !

Idioter

En dag utan gränser, en dag lika dag som alla andra dagar typ.. Eller hur fan ska man beskriva saker och ting ? Utan att säga för mycket så kan ja väl påstå att detta i allafall händer riktigt ofta.. Och INGEN lyssnar på vad jag säger, eller vad jag vill heller.. Less, Less och Less på DETTA !  OCH vad fan går det att göra åt det ! ? Allt e juh meningslöst enligt vissa, och tydligen är ja den enda man inte ska lyssna på eller tänka på..   DU tror att du är så JÄVLA bra, du tror att du är BÄST, men fan det enda du är är en patetisk SKIT som älskar att ljuga och såra sina nära och kära.. Det är vad ditt liv består av !

Uppe :P

Uppe med tuppen i dag, vaknade första gången vid sex tiden, men kunde somna om som tur var :) men gick sedan upp vid halv nio i stället, helt klar vaken :) hehe, morron pigg har jag tydligen blivit.. Skönt faktiskt, om det inte vore för... (mera kan ja inte säga eftersom personen i frågan läser detta)  Jo men annars då, vad äre som händer resten av dagen ?  Det återstår att se, får uppdatera lite senare, om det finns något som e värt att skriva allså :)

Mcdonalds

Idag har jag var mitt ute i ingenstans och lämnat av Aleks (jag föjlde med heter det) hehe.. Hon skulle iväg med fritids, och övernatta i något stort hus, med en hel jäkla massa rum.. Såg ut som ett riktigt spökhus enligt mej, tror nog inte ja skulle våga sova där :S hehe.. Men det sa ja juh inte till henne i allafall.. Och efter det stannade vi på Mcdonalds och käkade lite.. *gott* var det, riktigt gott, längesen ja käkade där faktiskt.. Och jag Plussade på med pluss meny med..
(bara för att få det söta "gröna" coca cola glaset) Fast ja ville inte ha ett grönt igentligen, för jag ville såklart ha ett ROSA !
Fast det får bli någon annan gång, för jag e fortfarande så himla proppmätt att ja aldrig mera vill äta så som det känns nu.. Men vila magen lite, så e jag snart redo för lite frukost :)

Heeelp

Har fortfarande inte rökt :) Fast jag vet inte på hur länge, men det känns i allafall bra att inte andas in den dära skiten längre.. Fast, ja har fortfarande lite små sug efter en cigg.. Men jag e stark så ja klarar av att hålla igen nu :) Hmm, mera en så orkar ja inte skriva för tillfället.. För nu e ja upptagen, ska gå och dricka Oboy ! <3 Om jag lyckas öppna det dumma mjölk paketet förståss.. Lite hjälp skulle inte skada ! ;)

Ruttet

En helt rutten dag, då dagen började med huvudvärk, så har typ legat i soffan hela långa dagen.. *suck* trött på att inte göra någonting alls ! Och har även insätt att jag faktiskt är lite smått sotis av mej.. (o.O) Trodde inte att det skulle bli så här faktiskt. Men det räckte tydligen med 1 gång...  Mera en så kan jag inte säga !

Hund tankar

Jag har kommit underfun med att jag verkligen verkligen vill ha en hund :) någon som jämnt ställer upp ! hehe, någon att krama jämnt.. Mys pysigt.. Fast det finns juh faktiskt en hel massa olika raser jag vill ha juh, och jag vill bara ha en vovve, så jag får nog fundera på det "lite" till, så att det verkligen blir den rasen jag vill ha :D

Klarar det

näe , vad tråkigt jag har.. *suck* Har legat på soffan uder täcket hela dagen och bara slöat, kollat på tv.  Hmm, ja det e nog allt jag gjort i dag, ska snart diska. (om jag orkar alltså) och så städa lite granna. Förhoppningsvis. Får väl se hur det går med allt.. För övrigt så har jag verkligen haft röksug i dag, meeeen, jag e så duktig och har inte rökt i allafall :D
*stolt* riktigt stolt över mej själv, hoppas bara att jag klarar av detta denna gången !! (eller rättare sagt, jag SKA klara det)

Hello

Hejsan hoppsan ! :) Har vart så fint och varmt väder dom senaste dagarna så har inte haft tid eller lust att sitta inne vid datorn.. Har i stället vart och badat blandannat :D (vilket kom sent i år) Annars brukar ja vara först av alla polare i vattnet. Aja sak samma, skönt som tusan var det i allafall.. Och förövrigt så sitter jag och äter ostbågar till frukst *mums*

//Nataliie ♥

RSS 2.0