? ! ?

Har slutat röka ! ....Igen... Men denna gången ska jag klara av det helt och hållet. Känner inte ens något sug så det e bra det.. Annars är det väl både upp och ner, har fått tillbaka ångest igen.. :O skit jobbigt, bara smyger sig på en.. Därför jag inte orkar så mycket just nu, men ska ta tag i allt.. Det tar bara "lite" tid.. Men allting går att lösa.. Och problem är defenitivt gjorda för att man ska försöka lösa dem..

Mat

Lite dåligt med bloggande på sista tiden.. Men förlåt, har inte haft varken lust eller ork faktiskt..Har vart i en deppig period på sistonde, men har blivit lite bättre nu, men lovar att skärpa mej, är ja hemma och har tillgång till dator (internet rättare sagt) så ska ja juh kunna skriva några rader i allafall.. :) Annars blir dagen lugn, ska laga mat om en stund ! Och ni som nu känner mej vet att det finns en sak jag ABSOLUT INTE äter juh.. Och det är nämligen korv ! Men, hmm ?
Jag ska faxtiskt tillaga tunnbrödsrulle i dag (o.O) Och det e juh faktiskt KORV i en sådan..

Mumsigt

Jag är ett godis monster.. Eller rättare sagt så har jag blivit det, Godis är ett måste, vart man en åker så ska det finnas godis, ellernågot annat sött att äta i väskan. *mums* Så nu sitter jag och äter lite av varje från "Malaco" <3 Djungelvrålen är riktigt fin fina, men dom andra Röda aporna e inte heller fel :) Näe om man skulle ta och göra någon nytta nu ?

Hmm, näe, jobbigt, jag lägger mej på soffan en stund :D

Sjuk ?!

Får Paniiiik på allt och alla just nu.. Åhh, eller så kanske jag bara är väldigt lätt irriterad i dag ? vad vet jag..
Sitter och fryser som en tok, det vet jag att jag gör.. Tror jag har feber.. ( men orkar inte kolla ) För är det så att det visar att jag har feber, så känner ja mej bara ennu sjukare :P hehe..  Näe så det blir en lugn och stilla soff kväll för mej i dag.. 

Ska snart ner på Maxim och köpa chips <3 *mums*
 

Mys

Sitter och kollar på Hjäääälp, jag är med i en Japansk tv show :) haha, jag diggar dednna serie faktiskt !! Tycker att den e klockren :D *wiie* näe nu ska jag gå och fixa i ordning lite Dipp och så hälla upp chipsen i en skål *mums* Kanske ska ta och poppa popcorn med :P Får se om jag orkar det.. Hehe

dåligt

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga nu, JO, men ja kan förklara varför ! Jag har haft en hel del annat för mej på sista tiden, men Lovar att jag ska skärpa mej NU :) Hmm, fast i dag har ja dock inte mycket att raportera ut till världen. Men det är lugnt, det är juh en NY DAG redan i morron igen..

Helgen

En helg fylld av sogofylld magi. Både bröllopp och dop var det i lördags :) Anna-Lena och Roger gifte sig, och så döpte dom sin supersöta son Hampus.. Efter kyrkan blev det fest i Berg, fest för både brudparet och för "lilla" Hampus..
Så en helg fylld av romantik, god mat, vänner, släkt, dans och en massa andra roligheter :) En helt oförglömlig helg..
Lycka till i fram tiden <3

Städ dag

En utav dom trågigaste och segaste dagarna (o.O) *suck* Men vissa dagar måste man juh ägna sig åt att tvätta, och diska och hålla på i hemmet... Om inte annat så blir det juh i allafall, rent och fint :D 

Bjuder på en bild idag ! (så generöst av mej)


Inse!

Efter insidenten i en ny skurad trappa. (då jag självklart flög om kull) Så har jag fortfarande skit ont i vänstra låret, knäskålen, samt handen.. Men jag över lever själv klart "lite" blå märken. Fast det e ganska stora blå märken ja lyckas dra på mej faktiskt... Men jag KAN tydligen konsten att göra illa mej, och ramla, samt klanta till mej..
Sådan är jag, det e bara att inse det !

Inpuls"Ryck"

Helgens sammanfattning  blir lite halv klurig att skriva ner då, men jag ska göra mitt BÄSTA ! *hehe* Fredagen bestod av grill fest, som urartade och slutade med att man satt i västerås. Haha, vi åkte in 7 personer, men konstigt nog tappade vi bort varandra (o.O)  Men det gick juh bra i allafall..

Lördagen: trodde jag skulle vara bakis som fan, men nopp, inte ett dugg, drog hem till peter och Anna ;) där fick plötsligt Peter något skumt impuls ryck att vi skulle dra till gröna lund. (bara så dära mitt i allt)

Så ja, vi åkte dit, så vi var där till 19.00 tiden ungefär :D trevligt värre. Haha.

Jag säger bara en sak... Spök huset var riktigt läskigt :O haha, jag gick och skrek efter "Mamma" (men hon hörde nog inte mej, med tanke på att hon sitter i e-tuna)

Bilder från helgen kan ni kolla på bildagboken :)
N-bonnevier

RSS 2.0